Τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των Ημερών Σταδιοδρομίας (Υ.Α. Γ2/5088/1-10-2001), συνδιοργανώνουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) εκδήλωση με θέμα «Μαθαίνω πριν σπουδάσω», με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών Γ΄ τάξης των Λυκείων (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ομάδα Β) αρμοδιότητάς τους για τα τμήματα του ΠΑ.ΜΑΚ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη Δ.Ε.Π. από όλα τα Τμήματα του ΠΑ.ΜΑΚ. προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι παρουσιάσεις των τμημάτων έχουν χωριστεί σε δύο θεματικές ενότητες σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας αλλά και για να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων, θα συμμετέχει στην εκδήλωση επιλεγμένη αντιπροσωπεία 7 ενδιαφερομένων μαθητών/τριων Γ’ τάξης, η οποία θα συνοδεύεται από έναν συνοδό εκπαιδευτικό και έναν αρχηγό (σύμφωνα με το άρθρο 8, παράγραφος 1 της ΥΑ 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ Β΄2769)). Ο κάθε μαθητής/τρια θα μπορέσει να παρακολουθήσει μία μόνο ημέρα, για την οποία πραγματικά ενδιαφέρεται έτσι ώστε να συμμετέχουν στην εκδήλωση όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές/τριες.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συλλόγους διδασκόντων για τη συγκεκριμένη δράση και να μεριμνήσετε για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στο χώρο της εκδήλωσης τηρώντας όλες τις σχετικές οδηγίες.

Ο επισυναπτόμενος πίνακας (πίνακας 1) αφού συμπληρωθεί με τα ονόματα των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών και συνοδών καθηγητών/τριών για κάθε ημέρα, να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο ΚΕ.ΣΥ.Π. στο οποίο ανήκει η σχολική τους μονάδα μέχρι και την Τετάρτη 3-2-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα,ΚΕ.ΣΥ.Π. Θέρμης (2310 466462),ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού (23920 76016) και ΚΕ.ΣΥ.Π. Λευκού Πύργου (2310 230613).

Πρόγραμμα   Αφίσα