Το ΚΕ.ΣΥ.Π Θερμαϊκού διοργανώνει τέσσερις  ημερίδες μαθητών/τριών, γονέων & κηδεμόνων με θέμα:

«Τα κλειδιά για την πετυχημένη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου».

Ενόψει της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές οι οποίες θα χαράξουν την παραπέρα πορεία τους.

Σκοπός των ημερίδων είναι να βοηθηθούν οι μαθητές/τριες, στο να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνική και γνώσεις έτσι ώστε να συμπληρώσουν σωστά και έγκυρα το Μηχανογραφικό Δελτίο.  Μια σωστή επιλογή μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας. Μέσα από τη διαδικασία της αντικειμενικής πληροφόρησης και της συμβουλευτικής θα πετύχουν να αποφευχθούν τα τυχόν σφάλματα, οι λανθασμένες επιλογές και θα καταφέρουν να εναρμονίσουν τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντα τους και της ικανότητες τους, με τις σπουδές και το μελλοντικό τους επάγγελμα.

Οι ημερίδες  θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού από  ώρα 10 π.μ  έως 15.00 μ.μ.

Για την καλύτερη ενημέρωση των υποψηφίων το ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού θα δεχτεί μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουλίου, το 1ο ΓΕ.Λ. Περαίας και το 2ο ΓΕ.Λ. Περαίας

Τρίτη 4  Ιουλίου, το ΓΕ.Λ. Μηχανιώνας και το ΓΕ.Λ. Επανομής

Τετάρτη 5  Ιουλίου, το 1ο ΓΕ.Λ. Μίκρας και το 2ο ΓΕ.Λ. Μίκρας

 Πέμπτη 6 Ιουλίου, το ΕΠΑ.Λ. Επανομής και το ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς.

                Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο του ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού υπάρχουν υπολογιστές εξοπλισμένοι με ειδικό λογισμικό για την άμεση πληροφόρηση των υποψηφίων σχετικά με τις σχολές και τα επαγγέλματα, καθώς και αρχείο πληροφόρησης με οδηγούς σπουδών όλων των τμημάτων ΑΕΙ & ΑΤΕΙ.

               

Έντυπο Οδηγιών Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου

Αφίσα, πρόσκληση